OTP Bank

Visa Platinum

Karta e Kreditit Visa Platinum është projektuar për të përmirësuar më tej stilin tuaj të jetesës. Me këtë kartë prestigjoze ju do të mund të aksesoni një gamë të avantazheve që shkojnë përtej të zakonshmes duke ju dhënë mundësinë për të jetuar jetën në maksimum.

Visa Platinum është e vlefshme për klientë dhe jo klientë të OTP Bank Albania, të cilët janë të punësuar në Shqipëri, si dhe personat me kontratë pune me afat të caktuar që janë në gjendje të japin kolateral. Ju mund të aplikoni për kartë nëse nuk jeni i punësuar, por mund të siguroni një depozitë personale si kolateral.

Përfitimet

 • Ofrohet në 2 monedha: Lek dhe Euro
 • 0% komision për blerje online, POS brenda dhe jashtë vendit dhe në çdo bankë kombëtare apo ndërkombëtare
 • Transaksione contactless në POS pa nevojën e vendosjes së kodit PIN
 • Përfitime në udhëtim

 • Akses falas deri në 2 vizita në vit në mbi 1,200 lounge në aeroportet kryesore të botës;
 • Akses dhe zbritje për një sërë komoditetesh dhe shërbimesh në aeroportet kryesore në botë, duke përfshirë lounge, restorantet dhe zbritje në tregtarë të ndryshëm, rrjetin privat Wi-Fi dhe shërbimin e transportit në aeroport, shërbim Fast Track, sigurim i udhëtimit etj..
 • Akses pa limit në VIP Lounge në aeroportin e Tiranës
 • Shërbime në udhëtim

 • Asistencë Globale për Klientin (GCAS)
 • Bllokim urgjent i kartave të humbura/vjedhura 24/7
 • Zëvëndësim urgjent karte 24h
 • Tërheqje urgjente e parave cash në 27000 vende të botës
 • Shërbim klienti 24/7

  Asistencë mjekësore

 • Telefono mjekun
 • Informacion rreth vaksinimit në vendin e qëndrimit
 • Informacion rreth qendrave mjekësore në vendin pritës
 • Konsulencë mjëkesore

  Nëse është e nevojshme, Mbështetja Mjekësore dhe ajo në Udhëtim do t'i ofrohet kartëmbajtësit dhe familjes së tij gjatë një udhëtimi jashtë vendit të qëndrimit të përhershëm deri në 90 ditë.

  Shërbimi i sigurisë

 • Kur paguani plotësisht për një artikull/produkt me kartën tuaj Visa Platinum, do të përfitoni mbrojtje kundër vjedhjes ose dëmtimeve aksidentale të artikullit të blerë, brenda 90 ditëve nga data e blerjes. Kjo mbrojtje do t'ju rimbursojë shpenzimet e bëra për riparimin e artikullit ose do t'ju kompensojë për vlerën e artikullit të blerë me kartën tuaj Visa Platinum deri në shumën maksimale të sigurimit që zbatohet për këtë kartë nga Visa. Mbrojtja e blerjes vlen për artikujt e blerë brenda ose jashtë vendit. Rimbursimi/Mbulimi është subjekt i Termave dhe Kushteve të Visa, të cilat gjenden në faqen zyrtare të Visa.
 • Kur fluturimi ose bagazhi është vonuar për më shumë se 4 orë behet kompensimi sipas Kushteve te Punes se Visa Platinum.

  Përfitime të tjera

 • Shërbim ekskluziv në hotelet Visa Luxury Collection
 • Ulje deri në 35% për automjetet me qira të AVIS
 • Përfito 15 % CashBack (kthimi i parave) për automjetet me qira të SIXT
 • Zbritje deri në 12% për rezervimet e hoteleve në Agoda.com dhe deri në 6% për Booking.com
 • Oferta speciale nga partnerë vendas dhe ndërkombëtarë
 • Paketë ekskluzive për udhëtimet me” Air Serbia”
 • Pije falas në aeroportin “Nikola Tesla”
 • Shërbimi Chat Bot në aplikacionet Telegram dhe Viber

 

Dokumentacioni

Për të aplikuar për kartën e kreditit Visa Platinum, mjafton të paraqisni në një nga degët tona dokumentet e mëposhtme:

 • Mjet identifikimi i vlefshëm, kartë identiteti ose pasaportë;
 • Lëvizjet e llogarisë së të ardhurave për të paktën 12 muajt e fundit;
 • Vërtetim page (opsionale)

Avantazhe

 • Jetëgjatësia e kartës është 5 vjet
 • Opsione të shumta për të shlyer detyrimin: Cash, transferta bankare ose nëpëmjet aplikacionit Online Banking.
 • Tërheqje cash në çdo ATM të OTP Bank Albania dhe ATM të bankave të tjera me logon VISA, brenda dhe jashtë vendit 24/7.
 • Njoftim SMS në ditën e parë të çdo muaji për detajet e faturës, për shumën e papaguar si dhe për shumën minimale të detyrueshme.
 • Tërheqje cash në çdo ATM të OTP Bank dhe ATM të bankave të tjera me logon VISA, brenda dhe jashtë vendit 24/7.
 • Njoftim SMS në ditën e parë të çdo muaji për detajet e faturës, për shumën e papaguar si dhe për shumën minimale të detyrueshme.
 • Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë.

Siguria Online

 • Përdorimi i kartave është vazhdimisht në rritje, ndaj duhet të jemi vigjilentë në përdorimin e tyre për blerje online.
 • Për këtë arsye, OTP Bank Albania ka përgatitur një udhëzues me pikat kryesore që duhet të keni parasysh kur bëni blerje me kartë online.
 • Ju mund ta gjeni udhëzuesin duke klikuar këtu.

Apliko tani duke ndjekur hapat më poshtë: