OTP Bank

Depozita Optimal

Përfitimet

Përfitimet tuaja nëse zgjidhni Depozitën Optimal:

  • Afati 1 Vit
  • Përfitim interesash çdo fund muaji
  • Mund të tërhiqni fondet në çdo moment pa penalitet

 

Dokumentat që kërkohen për çeljen e një depozitë Optimal:

  • Pasaportë ose Kartë Identiteti.

 

Depozitat e klientëve individë, tregtarë dhe shoqëri tregtare në OTP Bank sigurohen deri në shumën 2,500,000 Lekë (dymilionepesëqindmijë) nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave.

Dokumentat që kërkohen për çeljen e një depozitë Optimal:

  • Pasaportë ose Kartë Identiteti.

 

Depozitat e klientëve individë, tregtarë dhe shoqëri tregtare në OTP Bank sigurohen deri në shumën 2,500,000 Lekë (dymilionepesëqindmijë) nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave.

This site is registered on wpml.org as a development site.