OTP Bank

Karta e Kreditit Visa

Karta e kreditit Visa është një kartë krediti që mund ta përdorni për të paguar produkte dhe shërbime si dhe për të tërhequr para brenda dhe jashtë vendit deri në kufirin e lejuar, kundrejt pagesës minimale mujore.

Klientela e synuar

Visa Card është e vlefshme për të gjithë klientët që marrin rrogë në Shqipëri.

Për plotësimin e nevojave të qytetarëve, OTP Bank Albania lejon që të aplikojnë për këtë kartë edhe ata që nuk janë klientë të rregullt të Bankës, si dhe personat me kontratë pune me afat të caktuar që janë në gjendje të japin kolateral.

Ju mund të aplikoni për një kartë nëse nuk jeni i punësuar, por mund të siguroni një depozitë personale si kolateral.

Përfitimet

 • Zgjedhja e monedhës (Lekë/Euro)
 • Përdoret brenda dhe jashtë vendit
 • Periudha e faljes 15 - 45 ditë për komisionet për vonesa në shlyerjen e borxhit
 • 0% komision për blerjet në POS dhe internet
 • Siguri maksimale falë teknologjisë Chip & PIN
 • Pagesa minimale vetëm 5% e shumës së përdorur

Dokumentacioni

Për të aplikuar, mjafton të paraqisni në një nga degët tona me dokumentet e mëposhtme:

 • Aplikoni në një nga degët tona
 • Kartë identiteti ose pasaportë;
 • Lëvizjet e llogarisë së të ardhurave për të paktën 12 muajt e fundit;
 • Vërtetim page (opsionale)

Më shumë avantazhe të kartës së kreditit

 • Kryeni pagesa kudo në botë, në çdo njësi POS që mban logon VISA.
 • Kufiri i mjaftueshëm i kartës për të mbuluar shpenzimet sipas nevojave tuaja.
 • Interes dhe komisione shumë konkurruese.
 • Opsione të shumta për të shlyer detyrimin: Cash, transferta bankare ose shërbimi Online Banking.
 • Tërheqje cash në çdo ATM të OTP Bank dhe ATM të bankave të tjera me logon VISA, brenda dhe jashtë vendit 24/7.
 • Njoftim SMS në ditën e parë të çdo muaji për detajet e faturës, për shumën e papaguar si dhe për shumën minimale të detyrueshme.
 • Shërbimi pa kontakt: duke iu afruar kartës në terminalin POS, ju mund të paguani për çdo produkt/shërbim që dëshironi.
 • Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë.

Siguria Online

 • Përdorimi i kartave është vazhdimisht në rritje, ndaj duhet të jemi vigjilentë në përdorimin e tyre për blerje online.
 • Për këtë arsye, OTP Bank Albania ka përgatitur një udhëzues me pikat kryesore që duhet të keni parasysh kur bëni blerje me kartë online.
 • Ju mund ta gjeni udhëzuesin duke klikuar këtu.

Shërbimi 3D Secure

Këtu mund të lexoni më shumë rreth shërbimit 3D Secure që do t'ju shërbejë për blerje online.

Apliko tani duke ndjekur hapat më poshtë: