OTP Bank

Kredia për shtëpi

OTP Bank

Banka më e mirë në Shqipëri

OTP Bank

Kredia Express

OTP Bank

Kredia Unik

OTP Bank

Cash In

OTP Bank

Online Banking!

Si mund të të ndihmojmë sot?

Kursi i kembimit

24-09-2023
 Monedha Shitje Blerje
EUR 108.50 104.50
USD 102.90 96.90
GBP 125.60 119.60
CHF 113.50 107.50
CAD 77.20 71.20
Më shumë

Gjej një degë ose ATM!

Mezi presim të të takojmë!

Informacione mbi bashkimin
MAGJIA E VËRTETË ËSHTË AJO QË KRIJOHET SË BASHKU!

Ketu do te gjeni informacion ne lidhje me procesin e bashkimit.

Na vizito për më shumë

Lajme

OTP Bank Albania inauguron dy degë, Fier dhe Vlorë

Lexo më shumë

OTP Bank Albania fiton çmimin Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri”

Lexo më shumë
Gjithë lajmet

Online Banking!
Rruga më e shpejtë për në bankë!

Shërbimi bankar elektronik i ofruar për të gjithe klientët, i aksesueshëm 24 orë në ditë, 7 dite të javës nëpërmjet 2 mënyrave.

Më shumë rreth Online Banking

Ke nevojë për më shumë para?

Ke nevojë për para për të mbuluar shpenzimet ditore apo qëllimet afatgjata?

Zgjidh financimin e duhur!