OTP Bank

Dhurata për Festat e Fundvitit

Fundviti ynë mbyllet me kënaqësi dhe plot ngjyra!

Në këtë fundvit kolegët tanë të udhëhequr nga kolegu ynë, Sokoli dhuruan lodra për fëmijët në nevojë të “Qendrës Komunitare për Shërbime ndaj Aftësisë së Kufizuar” në Prrenjas.

Në bashkëpunim me World Vision Albania, ne dhuruam mbi 60 dhurata ku të gjithë fëmijët t’i gëzohen festave me lodra.

Dhuratat jo vetëm krijojnë emocione dhe kujtime të bukura tek fëmijët, por edhe nxisin krijimtarinë dhe zhvillimin e tyre.

Dhe kështu fundviti ynë u bë më kuptimplotë me sa buzëqeshje kemi çelur në fytyrat e fëmijëve dhe sa zemra kemi mbushur me gëzim.

image00022 scaled
20231213 123150 scaled
IMG 8962 scaled
IMG 8967 scaled
Retail2
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow