OTP Bank

Dhurimi i mjeteve shkollore

Press releases and notifications

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e Bankës OTP Albania nëpërmjet njoftimeve për shtyp.

Dhurimi i mjeteve shkollore

Më shumë

Dhurata për Festat e Fundvitit

Më shumë

Dhurimi i ushqimeve, lodrave dhe rrobave

Bujaria ngroh zemrat e të gjithëve, veçanërisht atyre më në nevojë! Këtë herë nën udhëheqjen e koleges tonë Anila dhe me kontributin e paçmueshëm të kolegëve arritëm të mbledhim një sasi të konsiderueshme donacionesh për t’iu ardhur në ndihmë fëmijëve në nevojë dhe familjeve të tyre. Në bashkëpunim me World Vision Albania, ne dhuruam ushqime, […]

Më shumë