OTP Bank

Pasurimi i bibliotekës së shkollës 9-vjeçare

Me dëshirën e madhe për të dhururar dije përmes faqeve të librave, Green Hearts u angazhua në një aktivitet të veçantë si dhurimi i librave për fëmijë për të pasusruar biblotekën e shkollës 9-vjeçare të qytetit të Gramshit.

Në bashkëpunim me organizatën World Vision Albania dhe udhëhequr me përzemërsi nga kolegu ynë Albi, kolegët tanë dhuruan mbi 300 libra të kategorive të ndryshme, si libra edukativë, të letërsisë dhe libra për aventura.

Me këtë dhuratë të veçantë, fëmijët e kësaj shkolle do të kenë mundësinë të eksplorojnë botën përmes faqeve të librave e të zhvillojnë imagjinatën dhe njohuritë e tyre.

Një falenderim i veçantë shkon për Albin dhe të gjithë kolegët që kontribuan me kaq zemërgjerësi duke dhuruar dhuratën më të bukur për një fëmijë – librin.

6 scaled
1 scaled
3 scaled
9 scaled
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow