OTP Bank

Pastrimi i Kepit të Rodonit

Mbrojtja e rivierave tona të mrekullueshme, si Kepi i Rodonit, është një nga iniciativat më të bukura që ne mund të kontribuojmë për mjedisin tonë. Përgjegjësia mjedisore është një vlerë kryesore e bankës sonë, e cila na shoqëron gjatë gjithë këtij rrugëtimi.

Në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit, ne ndërmorëm përsipër të pastronim disa plazhe përreth kësaj zone, duke ndihmuar në mbledhjen e mbeturinave, plastikës, dhe produkteve kozmetike. Kësaj iniciative u bashkuan edhe vullnetarët më të vegjël, fëmijët e kolegëve tanë që ishin nxitësit më të mirë të skuadrës me entuziazmin dhe vullnetin e tyre.

Green Hearts shpreh angazhimin tonë për të ndikuar maksimalisht në një ndryshim pozitiv. Mjedisi ynë është i çmuar, dhe ne shpresojmë që të nxisim sado pak vetëdijen dhe përgjegjësinë sociale të secilit prej nesh si dhe të gjithë komunitetit.

IMG 4996 scaled
IMG 20230610 WA0202
IMG 20230610 WA0200
IMG 20230610 WA0194
IMG 20230610 WA0143
IMG 5080 scaled
IMG 5058 scaled
IMG 5023 scaled
IMG 20230610 WA0150
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow