OTP Bank

Mbjellja e Pemëve

Pemët janë madhështore e jo vetëm për tu parë.

Falë angazhimit të grupit të vullnetarëve të Green Hearts dhe mbështetjes së Bashkisë Shkodër arritëm të mbjellim disa pemë në këtë qytet të bukur. Kjo iniciativë kishte për qëllim krijimin e një hapësire më të gjelbër dhe më të bukur për të gjithë banorët e Shkodrës, por gjithashtu ndërgjegjësimin mbi rëndësinë e ruajtjes dhe mbrojtjes së natyrës.

Falenderojmë kolegët tanë dhe artistët e vegjël të cilët dhanë kontributin e tyre me pikturimin e çantave beze dhe dhurimin e fondeve nga shitja e tyre posaçërisht për këtë aktivitet.

Ne synojmë të bëjmë një ndryshim pozitiv dhe të ndërtojmë një të ardhme të qëndrueshme për të gjithë.

IMG 8807 scaled
IMG 8808 scaled
IMG 8813 scaled
IMG 8829 scaled
IMG 8830 scaled
IMG 8842 scaled
IMG 8844 scaled
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow