OTP Bank

Ekspozita e Pikturave

Për herë të parë u organizua ekspozita e pikturave nga Green Hearts ku fëmijët e kolegëve tanë së bashku me fëmijë të tjerë nga World Vision Albania, shprehën të gjithë krijimtarinë dhe dashurinë e tyre mbi telajo. Kjo ekspozitë e veçantë, jo vetëm që nxiti kreativitetin e artistëve të vegjël, por gjithashtu shërbeu për të ndihmuar bashkëmoshatarët e tyre për të ndjekur kurse artistike.

Ekspozita ishte një sukses i vërtetë, udhëhequr me përkushtim nga kolegu ynë, Eljoni, i cili siguroi që çdo pikturë të merrte vëmendjen e duhur dhe të vlerësohej për bukurinë dhe mesazhet e përcjella.

Të ardhurat nga shitja e këtyre pikturave do të përdoren për të financuar kurse të ndryshme në Qytezën e Fëmijëve në Korçë, duke ofruar mbështetje dhe mundësi të reja për fëmijët në nevojë.

Një falenderim i veçantë shkon për partnerin tonë FM Reklama, të cilët na mbështetën me materialet e promovimit.

20231021 100828 scaled
20231021 100840 scaled
IMG 7500 scaled
IMG 7506 scaled
IMG 7522 scaled
IMG 7533 scaled
IMG 7543 scaled
IMG 7560 scaled
IMG 7564 scaled
IMG 7571 scaled
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow