OTP Bank

Edicioni i 3 –të i ZA FEST

Banka OTP Albania mbështet edicionin e 3-të të ZA Fest. Ashtu si edhe edicionet e mëparshme, artisti i mirënjohur Vlashent SATA, së bashku me artistët Elina DUNI dhe Arben BAJRAKTARAJ ju rikthyen këtij eventi midis Bjeshkëve, të ftuar edhe artistë të tjerë të huaj për të performuar artin e tyre unik! Per tri ditë Thethi u ndriçua nga dritat e skenës dhe jo vetëm. Mes Bjeshkëve, veç muzikës nuk munguan aktivitetet e ndryshme si meditimi, recitime poezizh, yoga, kinema e lojna t’vjetra.