OTP Bank

2020 – Tirana Business University

Press releases and notifications

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e Bankës OTP Albania nëpërmjet njoftimeve për shtyp.

2020 – Tirana Business University

Më shumë

2019 – Banka OTP Albania dhuron për nxënësit e shkollës Tirana International School

Më shumë

Edicioni i 3 –të i ZA FEST

Banka OTP Albania mbështet edicionin e 3-të të ZA Fest. Ashtu si edhe edicionet e mëparshme, artisti i mirënjohur Vlashent SATA, së bashku me artistët Elina DUNI dhe Arben BAJRAKTARAJ ju rikthyen këtij eventi midis Bjeshkëve, të ftuar edhe artistë të tjerë të huaj për të performuar artin e tyre unik! Per tri ditë Thethi […]

Më shumë

Dita kombëtare e Francës

Banka OTP Albania ka mbështetur ditën kombëtare të Francës. Ky event u zhvillua më dt. 14 korrik 2019 në Pallatin e Brigadave. Në këtë event pjesëmarrësit ishin të shumtë nga fusha si kultura, sporti, mediat, politika, etj.

Më shumë

I Love Tropoja

Gjatë vitit 2019 Banka OTP Albania zgjodhi të bëjë nje hap konkret në mbështetjen e artit dhe kulturës në vend duke financuar projektin filmik « I Love Tropoja ». Filmi vjen si një prodhim i moderatorit të njohur shqiptar Ermal Mamaqi i cili disa vite më parë korri sukses të madh me filmin « 2 […]

Më shumë

Konkurs « Eseja më e mirë »

Banka OTP Albania shpreh një kujdes të veçante ndaj brezit te ri, prandaj edhe këtë herë nuk ka munguar mbështetja për ta. Gjatë muajit Dhjetor 2019 Fakulteti Ekonomik Shkodër shpalli konkursin “Eseja më e mirë” ku pjesëmarrës ishin studentët e këtij fakulteti.

Më shumë

2018 – MIK Festival

Projekti “Muzika Internacionale në Korçë” (MIK Festival), i cili fillon nëpërmjet edicionit të tij të parë në datat 25 – 29 korrik 2018 në qytetin e Korçës, është eventi kulturor i radhës që sponsorizohet nga Societe Generale Albania. MIK Festival lindi si ide e nisur nga sopranoja e famshme, znj. Inva Mula dhe mbështetet nga […]

Më shumë

Startup Live Tirana, edicioni i shtatë!

Startup Live Tirana zhvilloi për të shtatin vit rrjesht edicionin e radhës në ambjentet e Fondacionit Ivanaj. Ky aktivitet solli ide, projekt-ide në frymë e StartUp. Permbajtja mjaft e larmishme, provoi edhe nje here dinamizmin e të rinjve shqiptare dhe vullnetin e tyre per te qene sipermarres. Ky aktivitet u organizua në tre ditë të […]

Më shumë

2017 – Innovate Your Way Out 2017!

Inovacioni është në qendër të Societe Generale Albania, duke përfaqësuar në të njëjtën kohë një nga katër vlerat kryesore të Grupit Societe Generale. Për këtë arsye më dt. 2 qershor, Societe Generale Albania në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës mori pjesë në konkursin “Innovate your way out”. Për Fakultetin Ekonomik ky është […]

Më shumë

2016 – Startup live Tirana, edicioni i 5-tё

Nga data 20 – 22 Maj 2016 Societe Generale Albania mori pjesё si sponsor gjeneral nё edicionin e 5 – tё tё Startup live Tirana. Startup live Tirana ёshtё njё event qё mbledh sё bashku studentё tё angazhuar nё ekipe duke mundёsuar, eksploruar dhe zhvilluar ide tё reja me qёllimin e vetёm pёr tё sjellё […]

Më shumë

2015 – Koncerti i Evropёs

Më datë 8–9 maj, Societe Generale Albania nё bashkёpunim me Fondacionin “Culture Europe” organizoi Koncertin e Evropёs. Nё kёtё aktivitet morёn pjesё artistё tё mirёnjohur shqiptarё si; Soprano, Inva Mula, Mezzo-Soprano, Vikena Kamenica dhe Tenori, Klodjan Kaçani sё bashku me Bass Baritonin gjerman Thilo Dahlmann. Tё gjithё sё bashku ishin nёn drejtimin e Maestro Gerard […]

Më shumë

2014 – Mbështesim çmimet Kult

Në vitin e 11 të saj dhe me mbështetjen e Bankës Societe Generale Albania, Bashkisë së Tiranës, Ministrisë së Kultures dhe sponsorëve të tjerë, Akademia KULT solli mbrëmjen e madhe Gala të ndarjes së Çmimeve KULT, në sallën e madhe të Pallatit të Kongreseve, më datë 7 nëntor. Ceremonia u transmetua live në rrjetin e […]

Më shumë

2013 – Dashuria Mund

Societe Generale Albania sponsorizoi Fondacionin “Rilindja Shqiptare”, me ndihmën e Bashkisë së Tiranës organizoi një event në mbarë qytetin për të rritur ndërgjegjësimin si nevojë të aktivizimit social dhe për të promovuar përgjegjësinë si qytetar aktiv, veçanërisht midis të rinjve në Shqipëri. Eventet u mbajtën nga data 12–14 shkurt 2013 dhe si pjesëmarrës ishin mëse […]

Më shumë