OTP Bank

Dhurimi i Gjakut

Më datë 7 korrik, ndërmorëm një tjetër iniciativë të rëndësishme, e cila tashmë në OTP Bank Albania është kthyer në traditë. Dhurimi i gjakut është një prej gjesteve më solidare e bujare që një njeri mund të kryejë, e sidomos kur bëhet fjalë për fëmijët talasemikë.

Në bashkëpunim me Kryqin e Kuq dhe nën udhëheqjen e kolegut tonë Elton Hysko, në ambientet e bankës u organizua një fushatë e dhurimit të gjakut për të mbështetur pikërisht këta fëmijë të çmuar.

Ky aktivitet u realizua me shumë kujdes dhe në përmbushje të të gjitha masave të higjienës dhe protokollove mjekësore për të garantuar sigurinë e dhuruesve me një sërë analizash dhe mbarëvajtjes së gjakut.

Ne falenderojmë të gjithë vullnetarët që e përqafuan këtë iniciativë duke u bërë pjesë pa hezituar, pavarësisht se jo të gjithë e kishin të mundur të dhuronin gjak, e megjithatë u shndërruan në ndihmës për tu kujdesur për dhuruesit tanë.

Jemi të lumtur të kontribuojmë sado pak në kurimin e fëmijëve në këtë sfidë shëndetësore dhe të japim shembullin tonë të mirënjohjes dhe solidaritetit ndaj komunitetit.

IMG 5688 scaled
EFCF3BFD E40B 42D8 8E63 18E2FF11DE36 scaled
IMG 5682 scaled
IMG 5690 scaled
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow