OTP Bank

Çantat e Pikturuara nga Artistët e Vegjël

Arti manifestohet në shumë forma dhe pikërisht këtu qëndron e bukura e krijimtarisë. Kësaj here, fëmijët e kolegëve morën pjesë në një aktivitet tjetër po aq të veçcantë.

Pa dyshim, krijimtaria e tyre u shndërrua në art të mirëfilltë duke pikturuar dizajne fantastike mbi çantat beze. Ky aktivitet jo vetëm që solli kënaqësi të pamasë për fëmijët, por gjithashtu na magjepsi me origjinalitetin dhe kreativitetin e tyre. Çantat u shitën online në një kohë shumë të shkurtër, duke treguar sa shumë u vlerësuan punimet e tyre nga të gjithë.

Një falenderim i përzemërt shkon për kolegen tonë, Jona e cila udhëhoqi këtë aktivitet më së miri, për kolegët tanë të mrekullueshëm dhe fëmijët fantastikë, të cilët kontribuan me shumë pasion.

Gjithashtu, falenderojmë partnerin tonë të çmuar FM Reklama për mbështetjen e vazhdueshme, duke na furnizuar me çantat dhe certifikatat e fëmijëve.

Bubbles 2000 ALL
Butterfly 1000 ALL
Daylilies 2000 ALL
Lady Beetle 2000 ALL
Mushrooms 2000 ALL
Owl 2000 ALL
Photo 0
Photo 2
Photo 03
Photo 3
Photo 7
Rainbow 1000 ALL
Snowman 2000 ALL
Sunset 1500 ALL
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
previous arrow
next arrow