OTP Bank

Bibliotekë e Re për fëmijët e kopshtit Beni Ecën Vetë!

Fëmijë, libra, gëzim…

Udhëtimi i një jete fillon me kthesën e një faqe!

Me këtë në mendje, në kuadër të Përgjegjësisë Sociale për vitin 2019, një grup punonjësish të bankës sonë, vendosën të ndihmojnë në krijimin e një biblioteke në Kopshtin “Beni Ecën Vetë”, në Tiranë. Ky grup, bleu një numër të konsiderueshëm librash për femijët e këtij kopshti si dhe mundësoi mobiliet e bibliotekës.

Ditën e premte, me datë 20 nëntor 2019, një grup përfaqësuesish nga banka dërguan librat dhe ndanë me femijët gëzimin që të ofron leximi!

Ne jemi këtu… për femijët… për dijen!

This site is registered on wpml.org as a development site.