OTP Bank

Ne jemi këtu…

Press releases and notifications

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e Bankës OTP Albania nëpërmjet njoftimeve për shtyp.

Ne jemi këtu…

Më shumë

Ne jemi këtu…për fëmijët

Më shumë

Ne jemi këtu…për fëmijët në nevojë!

Në kuadër të nismave ndaj përgjegjësisë sociale, OTP Bank Albania ka kontribuar në shpërndarjen e ndihmave ushqimore për fëmijët me aftësi të kufizuar. Ditën e premte, në datën 3 Korrik, 2020, në mjediset e shkollës ‘Avni Rustemi’ janë shpërndarë 100 pako me ushqime për 100 familje (prindër të fëmijëve me aftësi ndryshe). Ky është një […]

Më shumë

Vendosja e sinjalistikës në Gjirin e Krorëzës

Ne jemi këtu…për Gjirin e Krorëzës, Lukovë, me këtë vend të rrallë në mendje, një pjesë e stafit të Bankës OTP Albania vendosi që këtë fundjavë t’ia dedikojë këtij gjiri të mrekullueshëm. Ky aktivitet është një ndër të shumtët që do të organizohen vullnetarisht nga stafi i bankës në kuadër të Përgjegjësisë Sociale për vitin […]

Më shumë

Ndihmë për të prekurit nga tërmeti, OTP Bank siguron akomodimin për 7 familje në Manzë

Tërmeti i 26 nëntorit që tronditi Shqipërinë, përtej humbjeve në jetë dhe pasojave psikologjike që shkaktoi te njerëzit, la pas shumë dëme ekonomike duke lënë me mijëra familje të pastreha. Mes dashamirësve të panumërt që dhanë kontributin e tyre në këtë çështje, jane edhe kolegët e mrekullueshëm në OTP Bank Albania dhe klientë të saj […]

Më shumë

Bibliotekë e Re për fëmijët e kopshtit Beni Ecën Vetë!

Fëmijë, libra, gëzim… Udhëtimi i një jete fillon me kthesën e një faqe! Me këtë në mendje, në kuadër të Përgjegjësisë Sociale për vitin 2019, një grup punonjësish të bankës sonë, vendosën të ndihmojnë në krijimin e një biblioteke në Kopshtin “Beni Ecën Vetë”, në Tiranë. Ky grup, bleu një numër të konsiderueshëm librash për […]

Më shumë

Dhurimi i Gjakut

Ne jemi këtu… për jetën – iniciativë kjo, e ndërmarrë nga punonjësit e Banka OTP Albania për të dhuruar gjak. Disa punonjës të bankës u treguan të gatshëm të kontribuojnë për të përmirësuar jetën e qindra fëmijëve e personave të tjerë që vuajnë nga Talasemia, por edhe pacientëve që kanë nevoja urgjente për transfuzione gjaku. […]

Më shumë