OTP Bank

2013 – Dashuria Mund

Societe Generale Albania sponsorizoi Fondacionin “Rilindja Shqiptare”, me ndihmën e Bashkisë së Tiranës organizoi një event në mbarë qytetin për të rritur ndërgjegjësimin si nevojë të aktivizimit social dhe për të promovuar përgjegjësinë si qytetar aktiv, veçanërisht midis të rinjve në Shqipëri. Eventet u mbajtën nga data 12–14 shkurt 2013 dhe si pjesëmarrës ishin mëse 2500 persona. Qytetaret e Tiranës u ftuan të merrnin pjesë në aktivitetet e mëposhtme: programi i ushqimit për njerëzit në nevojë përkujdesja e fëmijeve të spitalit me sëmundje terminale Pika kulmore e eventit u realizua më nje koncert në pedonalen e qytetit me datë 14 shkurt. Eventi u marketua përmes mediave sociale siç janë: një faqe në rrjetin social Facebook shpërndarja e informacionit nga mediat lokale dhe shpërndarja e fletëpalosjeve në Tiranë.