OTP Bank

Z. Bledar Shella: Do të jemi shumë aktivë në kredidhënie

Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar Shella, në një intervistë ekskluzive për Revista Monitor, tregon mbi risitë në sistemin bankar në Shqipëri dhe në Banka OTP Albania. Ai flet për sfidat por dhe sukseset me të cilat përballet ky sistem dhe Banka OTP Albania çdo vit. Z. Shella tregon që pritshmëritë për vitin 2019, të konfirmuara dhe me rezultatet e tremujorit të parë, janë mjaft pozitive. “Ne do të jemi shumë aktiv duke rritur kredidhënien, si për individët ashtu dhe për bizneset. Do të hapim degë të reja dhe do të investojmë në produkte të reja. Cilësia e portofolit të kredive është shumë e mirë.” Për të lexuar intervistën e plotë klikoni në imazhin më poshtë:

https://otpbank.al/wp-content/uploads/book/otp-bank-1/#p=1Lista e lajmeve