OTP Bank

Banka OTP Albania – Një bankë ambicioze për zhvillimin e tregut bankar shqiptar

Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar SHELLA, në një intervistë për Revistën Bankieri, ndan me lexuesit synimet e bankës të cilën ai drejton. Arsyen pse OTP Bank zgjodhi të vijë në Shqipëri, pozicionimin e Banka OTP Albania në sektorin bankar shqiptar, strategjinë e biznesit për të zhvilluar veprimtarinë bankare në Shqipëri, dhe të tjera, mund t’i lexoni më poshtë…

https://otpbank.al/wp-content/uploads/publikime/Bankieri/#p=1Lista e lajmeve