OTP Bank

Irida Vejsiu

Irida Vejsiu, një shtetase shqiptare, është diplomuar në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës, Shqipëri; zotëron një Master në Shkencat e Menaxhimit nga Universiteti Umea, Republika e Suedisë dhe i është dhënë nga Universiteti i Tiranës grada akademike si Doktor i Filozofisë në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore.

Irida Vejsiu filloi karrierën e saj në shkurt të vitit 2002 si një oficer në rekrutimin dhe marrëdhëniet e punonjësve në Vodafone Albania sh.a, Tiranë, Shqipëri. Në gusht 2005, ajo u Senior Officer në Departamentin e Burimeve Njerëzore dhe Trajnimit pranë Raiffeisen Bank sh.a, Tiranë.

Në shkurt 2007, ajo mori drejtimin e Sektorit të Trajnimit dhe Zhvillimit dhe më vonë ajo u bë Drejtore e Sektorit të Performancës dhe Shpërblimit në Raiffeisen Bank sh.a. Irida Vejsiu zotëron gjithashtu një përvojë akademike, që nga shkurt 2006 deri në qershor 2007, si lektore me kohë të pjesshme pranë Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës, për lëndën Manaxhimi dhe Etika e Burimeve Njerëzore dhe Komunikimi në Biznes.

Në vitin 2009, ajo iu bashkua Bankës Societe Generale Albania si Drejtore e Departamentit të Burimeve Njerëzore dhe Trajnimit.

This site is registered on wpml.org as a development site.