OTP Bank

Elton Lami

Elton Lami, shtetas shqiptar, diplomuar në Ekonomi, profili Administrim Biznesi në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, Shqipëri. Ka filluar karrierën në vitin 2005 në sektorin bankar duke mbajtur pozicionin e Analistit të Kredisë.

Më pas, është promovuar duke mbajtur dy pozicione njëkohësisht, atë të asistentit të Drejtorit të degës dhe CRM Biznes. Në shtator të vitit 2010 i është bashkuar stafit të zyrave qendrore të bankës në pozicionin e Specialist i Rekuperimit të Kredive me probleme.

Që prej janarit të vitit 2012 është promovuar në pozicionin e Drejtorit të Departamentit të Rikuperimit. Elton Lami është pjesë e stafit të bankës tonë prej më shumë se 15 vitesh.

This site is registered on wpml.org as a development site.