OTP Bank

Lajme

Press releases and notifications

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e Bankës OTP Albania nëpërmjet njoftimeve për shtyp.

OTP Bank Albania vlerësohet me çmimin Euromoney për vitin 2023

Më shumë

OTP Bank Albania nënshkruan marrëveshjen me NAREA

Më shumë

Grupi OTP Feston 5 Vjetorin e tij në Shqipëri!

Grupi OTP shënoi përvjetorin e tij të pestë nëpërmjet prezencës së Bankës OTP Albania në Shqipëri, duke e kremtuar këtë moment historik përmes një ceremonie të veçantë. Kjo bankë ka arritur piketa mjaft të rëndësishme në një kohë tepër të shkurtër, të cilat morën vëmendjen e merituar me këtë festë mes miqsh, e organizuar pikërisht […]

Më shumë

Grupi OTP organizon Samitin Bancassurance

Projekti i ekselencës në fushën e sigurimeve bankare që po krijon sinergji. Produktet e sigurimeve të cilat janë të disponueshme sot, shkojnë përtej perceptimit të thjeshtë se ato mund të shiten vetëm me produktet e kredisë. Përveç sigurimit të kredisë edhe produktet afatgjata janë në kërkesë si për klientë individë, ashtu edhe për familjet. Shitja […]

Më shumë

Inaugurohet dega e re e Bankës OTP Albania tek Stacioni i Trenit

Inaugurohet dega e re e Bankës OTP Albania tek Stacioni i Trenit, mjedis mikpritës, shërbim i personalizuar dhe teknologji moderne. Banka OTP Albania po zgjerohet dita – ditës me degë të reja dhe shërbime inovative për të qenë më afër nevojave të klientit, duke rritur kështu gjithnjë e më shumë prezencën e saj në tregun […]

Më shumë

“The Banker” revista prestigjoze e Financial Times përzgjedh OTP Bank Albania si Bankën e Vitit 2023 për Shqipërinë për vitin e dytë rradhazi!

Pikërisht në vitin më të rëndësishëm dhe më të ngarkuar të Bankës përsa i takon projekteve dhe arritjeve, vjen ky lajm si një kurorë mbi sukseset e bankës OTP Albania. Vite interesante dhe me ngjarje domethënëse ka qene 2022 dhe 2023 duke iu afruar së shpejti edhe viti 2024, të cilësuara nga marrja e çmimeve […]

Më shumë

Euromoney publikon artikullin rreth OTP Bank Albania

Euromoney publikon artikullin rreth OTP Bank Albania: ‘Banka më e mirë në Shqipëri për 2023’ nga Çmimet e Ekselencës së Euromoney Prestigjozja Euromoney cilëson OTP Bank Albania si një bankë në rritje të vazhdueshme. Edhe pa impaktin financiar të Alpha Bank Albania (e cila u shkri ligjërisht më 1 dhjetor 2022 dhe filloi të ndikojë […]

Më shumë

OTP Bank Albania, BERZH dhe AATSF vazhdojnë partneritetin

OTP Bank Albania, BERZH dhe AATSF vazhdojnë partneritetin për të fuqizuar bizneset e vogla dhe të mesme të turizmit dhe bujqësisë në Shqipëri. Në dhjetor 2021, OTP Bank Albania bashkoi forcat me BERZH në qëllimin e saj për të mbështetur turizmin Shqiptar dhe bizneset e vogla dhe të mesme përmes AATSF (Mbështetje e Agrobiznesit dhe […]

Më shumë

OTP Bank Albania inauguron dy degë, Fier dhe Vlorë

OTP Bank Albania inauguron dy degë, në Fier dhe në Vlorë! Përmirësimet e shërbimit të klientit, janë në rrugë të mbarë! OTP Bank Albania e ka zgjeruar prezencën e saj në tregun bankar në Shqipëri përmes bashkimit të dy Bankave në vend dhe aktualisht ka 50 degë në shumë qytete dhe 200 ATM në gjithë […]

Më shumë

OTP Bank Albania fiton çmimin Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri”

Në shfaqje të ekselencës dhe përkushtimit ndaj klientëve tanë, jemi kurorëzuar fitues të çmimit prestigjioz Euromoney 2023 si “Banka më e mirë në Shqipëri” për të katërtin vit radhazi. Kjo arritje e forcon statusin e bankës tonë si një institucion financiar lider në vend, i njohur për shërbimin cilësor, zgjidhjet inovative dhe përkushtimin ndaj klientëve […]

Më shumë

OTP Bank Albania nënshkruan Parimet e Fuqizimit të Grave

Prej 17 Maj 2023, OTP Bank Albania është një nënshkruese zyrtare e Parimeve të Fuqizimit të Grave (WEPs), një set parimesh biznesi që udhëheq fuqizimin e grave në vendin e punës dhe komunitet. Si një aktor ekonomik krenar në sektorin Bankar, OTP Bank Albania operon në përputhje të plotë me etikë, vullnet dhe praktika të […]

Më shumë

OTP Bank Albania, “Banka e vitit 2022” për Shqipërinë, nga ‘The Banker’

Në ditën e bashkimit të bankave duke e bërë OTP Albania faktor dominant në tregun bankar Shqiptar, çastit kuptimplotë për bankën tonë, i shtohet edhe lajmi i jashtëzakonshëm që Banka OTP Albania është njohur nga ‘The Banker’ si “Banka e vitit 2022”. Viti 2021 dhe viti 2022 po skaliten si vitet me ngjarjet më mbresëlënëse […]

Më shumë

OTP Bank Albania dhe Alpha Bank Albania bëhen një bankë duke vijuar si OTP Bank Albania

OTP Bank Albania njofton përmbylljen e objektivit të parë të procesit të shkrirjes mes Alpha Bank Albania dhe OTP Bank Albania; nga sot 1 dhjetor 2022, të dy bankat do operojnë nën emrin OTP Bank Albania. Rezultati i këtij bashkimi redukton numrin total të bankave në vend në 11 nga 12. Kjo e pozicionon OTP […]

Më shumë

OTP Bank Albania në bashkëpunim me BERZH dhe BE

Më datë 24 nëntor, u prezantua në Tiranë programi për konkurueshmërinë e SME-ve që ofron mundësi të reja financimi për bizneset në vend. Programi përfshin hua nga BERZH dhe incentiva në formë grantesh nga BE për bizneset e vogla në partneritet me bankat në vend. Linjat e specializuara të kredisë janë të disponueshme në OTP […]

Më shumë

Alpha Bank Albania ndryshon së shpejti emrin në OTP Bank Albania

OTP Bank Albania dhe Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) do të vazhdojnë të operojnë si një bankë e vetme nën emrin OTP Bank Albania. Ky proces është subjekt i miratimit nga Autoritetet Rregullative, i cili pritet të përfundojë brenda vitit 2022. Qëllimi i këtij bashkimi është ambicia e OTP Group për t’u bërë […]

Më shumë

OTP Bank Albania: Lojtari i momentit në sektorin bankar të vendit

Nën drejtimin e Drejtorit Ekzekutiv Z. Bledar Shella, OTP Bank Albania është rritur dhe zhvilluar me vendosmëri duke u kthyer në një nga bankat lider të vendit, me performancë financiare të shkëlqyer dhe me një kthim të aksionerëve që shumica e homologëve europiano-perëndimorë do ta kishin zili. Në korrik të këtij viti, OTP Bank Albania, […]

Më shumë

OTP Group starton bashkëpunimin me 12 Startup-e

Lançimi i programit pilot “ Startup Booster” Data 5 shtator shënon fillimin e fazës pilot për herë të pestë të “Programit Startup Booster” të OTP Bank, duke i mundësuar 12 bizneseve të teknologjisë inovative të testojnë produktet dhe shërbimet në fazën e tyre të rritjes. Gjatë bashkëpunimit tre mujor, ekipet e përzgjedhura do të marrin mbështetje […]

Më shumë

Telemjekësia, Banka OTP Albania investon në zgjidhje mjekësore inovatore për punonjësit!

Banka OTP Albania ka nisur të ofrojë shërbimin shëndetësor TeleDoc për të gjithë punonjësit e saj. Bëhet fjalë për konsulta dhe vizita falas në rast të shfaqjes së simptomave të Covid 19. Konsultat mjekësore do të zhvillohen në mënyrë virtuale përmes shërbimit të Telemjekësisë. Eno Naço, mjek pranë OTP Bank Albania shpjegon se pavarësisht vendndodhjes […]

Më shumë

Banka OTP Albania dhe BERZH në bashkëpunim për Kreditimin e Ekonomisë së Gjelbër

Banka OTP Albania në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, nga sot datë 8 tetor 2020, mundësojnë produktin më të ri të saj, financim për investime eficiente në banesë për ekonominë e gjelbër. Në këtë mënyrë, Banka OTP Albania do të jetë pjesë e Programit WB GEFF, i dizenjuar nga BERZH dhe mbështetur […]

Më shumë

OTP Bank blen një tjetër bankë në Shqipëri

Pas hyrjes në treg më shumë se tre vjet më parë, OTP Bank po blen sërish një bankë në Shqipëri. Me përftimin e Alpha Bank Albania, filiali shqiptar i OTP Group është në rrugën për t’u bërë lojtari i pestë më i madh përsa i takon aseteve dhe i dyti me i madh për kreditë pas përmbylljes së transaksionit. Budapest, 6 dhjetor, 2021 – Alpha Bank, filiali shqiptar i bankës Greke […]

Më shumë

OTP Bank përmbyll me sukses transaksione të suksesshme në tregjet ndërkombëtare

OTP mori pjesë në dy transaksione të suksesshme ne tregjet ndërkombëtare në nëntor të këtij viti. Si pjesë e nje sindikate bankash investimi, dominuese në tregjet ndërkombëtar, OTP Bank u perzgjodh nga Ministria e Financave, e cila vepron ne emer te Qeverise se Republikes se Shqipërisë, si keshilltar per emetim ne tregjet nderkombetare te Eurobond-it […]

Më shumë

OTP Bank Albania, Banka e parë në vend që ofron financim për SME, nën Programin e BERZH, AATSF në Shqipëri

7.11 milionë euro nën Programin e BERZH           për Agrobiznesin dhe Turizmin në mbështetje të biznesit vendas OTP Bank Albania dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, dhe Programi i BERZH për mbështetjen e Agrobiznesit dhe Turizmit në Shqipëri po bashkojnë forcat për të përmirësuar qasjen në financime për bizneset vendase në sektorin e turizmit […]

Më shumë

OTP Bank po blen sërish një bankë në Shqipëri

OTP Bank Plc. Njofton se OTP firmosi një marrëveshje me Alpha International Holdings Single Member S.A. për blerjen e 100% të aksioneve të Alpha Bank SH.A., Filialin Shqiptar të Greek Alpha Bank S.A. Çmimi i blerjes është dakordësuar për 55 million Euro. Me pjesë tregu totale pothuajse 5% në asete, Alpha Bank është Banka e […]

Më shumë

BERZH dhe partnerët dhurojnë 180 rrënjë pemë për një Tiranë më të gjelbër

Për të shënuar rezultatet e programit GEFF dhe për të kontribuar në mënyrë simbolike në luftën kundër ndryshimeve klimatike, përgjatë muajit nëntor, Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Bashkimi Evropian dhe Austria do të mbjellin 1000 pemë në gjashtë vende të Ballkanit Perëndimor. Në kuadër të këtij aktiviteti, 180 pemë të llojit frashër i bardhë […]

Më shumë

OTP Bank përzgjedh Sombanova Systems për të ndërtuar superkompjuterin më të shpejtë të inteligjencës artificiale në Evropë

Partneriteti strategjik pozicionon OTP Group dhe Ministrinë për Inovacionin dhe Teknologjinë (ITM) në Hungari si liderë evropian të Inteligjencës Artificiale, duke mundësuar transformim të shpejtë në të gjithë bankën dhe rajonin për dekadën e ardhshme PALO ALTO, Kaliforni dhe Budapest, Hungari, 11 nëntor 2021 –SambaNova Systems, kompania që ndërton programet kompjuterike, pjesë për kompjutera dhe ofron […]

Më shumë

Grupi OTP fillon bashkëpunimin me 15 kompani Startup

Në kuadër të edicionit të 4-rt të Programit startup, Grupi OTP do të fillojë bashkëpunimin me 15 kompani të tilla. Grupi bankar hungarez, së bashku me filialet e saj, kanë përzgjedhur disa skuadra inovatore që do të kenë mundësinë të testojnë produktet dhe shërbimet e tyre. Kompanitë e përzgjedhura për të qenë pjesë e Programit […]

Më shumë

Banka OTP Albania vijon marrëveshjen me RCGF

Banka OTP Albania vijon të jetë pjesë e programit të RCGF (Rural Credit Guarantee Foundation) për financimin e kredive në sektorin e agrikulturës dhe sektoret e tjere. Në dt. 29 nëntor 2020, Banka OTP Albania nënshkroi zgjatjen e afatit për marrëveshjen e bashkëpunimit me RCGF në ndihmë të subjekteve të impaktuara nga COVID-19. Kjo marrëveshje […]

Më shumë

Banka OTP Albania nënshkruan marrëveshje financimi me BERZH

Në vijim të strategjisë për zhvillim të Bankës OTP Albania, kemi kënaqësinë t’ju informojmë se në dt. 10 dhjetor 2020 u lidh një marrëveshje domethënëse ndërmjet bankës tonë (OTP Albania) dhe BERZH (Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim). Kjo dakordësi e re sjell aprovimin e fondit prej 5 milionë euro nga BERZH me qëllim përmirësimin […]

Më shumë

OTP Group në kërkim të një tjetër bashkëpunimi

OTP Group në kërkim të një tjetër bashkëpunimi më bizneset startup ! Duke filluar prej mesit të muajit shtator, të gjithë bizneset startup mund të aplikojnë për edicionin e katërt të Programit të Partneritetit Startup me Grupin OTP. Grupi OTP sheh një vlerë të jashtëzakonshme në bashkëpunimin me sipërmarrjet inovative, gjë që dëshmohet prej faktit […]

Më shumë

“Banka më e Mirë” në Shqipëri

Banka OTP Albania është përzgjedhur si “Banka Me e Mirë” në Shqipëri për vitin 2020, sipas vlerësimit të çmimeve të Ekselencës së Euromoney! “Çmimet e Ekselencës” të Euromoney njihen si çmimet më të lakmuara dhe më të besueshme në industrinë bankare. Prej shumë vitesh tashmë, Euromoney zgjedh rregullisht performuesit më të mirë midis bankave dhe […]

Më shumë

Porta hyrëse për në Tiranë, inaugurohet dega e re e OTP Bank Albania!

Një tjetër degë e Bankës OTP Albania është hapur në Tiranë, në sheshin “Karl Topia”, në zonën  “Zogu i Zi”. Kjo zonë njihet si porta kryesore hyrëse për në kryeqytet, dhe hapja e degës së Bankës në këtë pike shënon një pozicionim strategjik të saj. Kjo risi në rrjet e shton atë duke numëruar sot […]

Më shumë

Intervistë me Znj. Zhaneta Pllaha

“Besojmë se do të sjellim risi në tregun e bankës digjitale në Shqipëri.” – Zhaneta Pllaha, Drejtore Departamenti Karta & E-Banking Divizioni Operacional, Banka OTP Albania Koha që po kalojmë ka provokuar sjellje të reja si nga Banka edhe nga klientët: Ju çfarë mund të ndani me ndjekësit tanë, nga vëzhgimet tuaja? Në situatën që […]

Më shumë

Intervistë me Z. Dritan Gucaj

“Siguria është përgjegjësi e të gjithëve. Ndalo, mendohu, lidhu!” – Dritan Gucaj, Drejtor i Departamentit të Sigurisë, Divizioni Operacional Pandemia rezultoi një surprizë për të gjithë botën, dhe për çdo industri. Sa suprizë ishte për bankën dhe departamentin tuaj? Në fushën e sigurisë surprizat janë gjithmonë një element jo i mirëpritur për vetë profilin e […]

Më shumë

Intervistë me Z. Altin Gjikaj

“Lançimi i një strategjie omnichannel banking do të jetë parësore, shoqëruar edhe me hapjen ndaj shërbimeve Cloud, përfshirë dhe Core Banking.” – Altin Gjikaj, Drejtor i Departamentit IT, Divizioni Operacional Çfarë ishte mendimi i parë që ju erdhi në mendje në momentin kur u njoftua regjimi i lëvizjes së kufizuar, gjithmonë nga pikëpamja e sistemeve […]

Më shumë

Banka OTP Albania ofron FALAS paketat PRO/Individë

Të nderuar Klientë, Në kuadër të ndihmës financiare (paga e luftës) që shteti shqiptar do të ofrojë për punonjësit e bizneseve të vogla dhe të punësuarve, Banka OTP Albania ofron FALAS paketën e plotë të pagës për: Persona Fizikë/PRO dhe Individë. Banka OTP Albania ofron për të gjithë individët, personat fizikë ose profesionistët që do të […]

Më shumë

Njoftim për Kreditë në vështirësi

Të dashur miq, Banka OTP Albania mirëpret vendimin e përbashkët të Kryeministrit të Shqipërisë dhe Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë dhe është krejtësisht e përkushtuar dhe e gatshme t’i vijë në ndihmë të gjithë klientëve të saj, individë apo biznes dhe në linjë me situatën do të ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për shtyrjen […]

Më shumë

OTP Bank ofron falas shërbimet bankare në platformat e vetë-shërbimit.

Të gjithë veprimet bankare në distancë (Online Banking, ATM, Karta) do ofrohen falas për një periudhë të caktuar deri në një njoftim tjetër. Në këto ditë që kërkojnë kujdes të veçantë nga të gjithë, çdo mendim dhe veprim shkon në funksion të sigurisë së shëndetit tuaj dhe familjeve të çdo qytetari. Ky është prioriteti numër […]

Më shumë

Viti i ndryshimeve të mëdha

“Në strategjinë tonë të zhvillimit, klienti është në qendër, prandaj në OTP Bank ofrojmë kredi të ndërtuara mbi nevojat e klientëve tanë.” – Liljana Shkodra, Drejtore e Divizionit Retail / Anëtare e Bordit të Manaxhimit Viti që mbyllëm, por edhe ky që nisi duken se do jenë vite të ndryshimeve të mëdha në OTP Bank. […]

Më shumë

Programi me RCGF për financimin e kredive

Marrëveshja ka për qëllim të krijojë më tepër lehtësi në procesin e kredidhënies për një segment biznesesh dhe tregjesh rurale. Banka OTP Albania bëhet pjesë e programit të RCGF (Rural Credit Guarantee Foundation), i cili ka për qëllim lehtësimin e procesit të kredidhënies për mikrobizneset dhe SME-të që operojnë në sektorin e agrikulturës dhe industrive […]

Më shumë

Grupi OTP dhuron 500,000 Euro!

Grupi OTP njoftoi kontributin personal në shumën 500,000 Euro për lehtësimin e dëmeve dhe në ndihmë të njerëzve të prekur nga fatkeqësia natyrore. Le të tregojmë fuqinë e bashkëpunimit! Grupi OTP në ndihmë të rindërtimit! Edhe pse kanë kaluar shumë ditë nga tërmeti i fortë i 26 nëntorit, vëmendja dhe mbështetja për ata në nevojë […]

Më shumë

Fushata publicitare e OTP Bank Albania

“Miliona mundësi dhe kufijtë nuk ekzistojnë! E zbulojmë madhështinë dhe e përkrahim atë! Ne jemi OTP Bank dhe ti, ke lindur për gjëra të mëdha!” – Jonila Janku, Drejtore e Departamentit Marketing ‘’Miliona mundësi dhe kufijtë nuk ekzistojnë! E zbulojmë madhështinë dhe e përkrahim atë! Ne jemi OTP Bank dhe ti, ke lindur për gjëra […]

Më shumë

Një vizitë e veçantë dhe domethënëse! Banka OTP Albania mirëpret Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të Hungarisë, Z. Péter Szijjártó!

Nje vizite e vecante dhe domethenese! Banka OTP Albania mikepret Ministrin e Puneve te Jashtme dhe Tregtise te Hungarise, Z. Péter Szijjártó! Banka OTP Albania mikëpriti sot në 24 Tetor, nëpërmjet një vizite të veçantë dhe domethënëse Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të Hungarisë, Z. Péter Szijjártó. Vizita e tij në degën e […]

Më shumë

OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup!

OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup! Budapest, 14 Tetor 2019 – OTP Bank hap edicionin e tretë të programit të partneritetit ndërkombëtar për bizneset startup që njihet ndryshe edhe si Programi i Partneritetit për Startup_et i OTP Bank. Ky program vlen për të gjithë startup_et, të cilat kanë një produkt të […]

Më shumë

Banka OTP Albania inauguron degën e re! Një standard i ri në Shqipëri!

Banka OTP Albania njoftoi hapjen e degës së saj më të re në Tiranë si pjesë e planit të saj ambicioz të zgjerimit për të arritur dhe shërbyer më shumë klientë dhe për të zgjeruar aktivitetin e biznesit. Dega e re, e vendosur në katin e parë të Qendrës së Biznesit Avel në Autostradë, sjell […]

Më shumë

Banka OTP Albania – Një bankë ambicioze për zhvillimin e tregut bankar shqiptar

Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar SHELLA, në një intervistë për Revistën Bankieri, ndan me lexuesit synimet e bankës të cilën ai drejton. Arsyen pse OTP Bank zgjodhi të vijë në Shqipëri, pozicionimin e Banka OTP Albania në sektorin bankar shqiptar, strategjinë e biznesit për të zhvilluar veprimtarinë bankare në Shqipëri, dhe […]

Më shumë

Banka OTP Albania i bashkohet programit të BERZH për Lehtësimin e Tregtisë, ndarjen e riskut si dhe financimin e Korporatave dhe bizneseve të mesme

Banka OTP Albania bëhet pjesë e programit të BERZH për Lehtësimin e Tregtisë nëpërmjet një marrëveshje bashkëpunimi të nënshkruar sot në datën 03 maj 2019. Marrëveshja dypalëshe u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, z. Bledar Shella dhe Presidenti i BERZH, Sir Suma Chakrabarti. Bizneset Korporatë dhe ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (SMEs) në […]

Më shumë

Z. Bledar Shella: Do të jemi shumë aktivë në kredidhënie

Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar Shella, në një intervistë ekskluzive për Revista Monitor, tregon mbi risitë në sistemin bankar në Shqipëri dhe në Banka OTP Albania. Ai flet për sfidat por dhe sukseset me të cilat përballet ky sistem dhe Banka OTP Albania çdo vit. Z. Shella tregon që pritshmëritë për […]

Më shumë

Dr. Sándor Csányi: OTP synon të bëhet banka më e madhe në tregun shqiptar

Dr. Sándor Csányi, Kryetar dhe Drejtor i Përgjithshëm i OTP Bank, ishte i kënaqur, teksa prezantoi hyrjen zyrtare të OTP-së në Shqipëri, përmes blerjes së 100% të aksioneve të Societe Generale. Në një intervistë të posaçme për Monitor, Dr. Csányi thotë se planet e bankës janë ambicioze për Shqipërinë dhe që OTP synon të bëhet […]

Më shumë

OTP – Rrjeti i suksesshëm bankar tashmë edhe në Shqipëri

Së shpejti, zgjidhje dhe shërbime të reja financiare për klientët shqiptarë Grupi Bankar OTP, një ndër ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve financiare të pavarura në Europën Qëndrore dhe Lindore tashmë është pjesë e tregut shqiptar. Muaj më parë, Societe Generale Albania njoftoi publikisht transaksionin, i cili do e bënte grupin hungarez, aksionerin e vetëm […]

Më shumë

Société Générale njofton shitjen e paketës së saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale Albania tek OTP

Njoftim për shtyp Société Générale ka hyrë në marrëveshje për të shitur paketën e saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale Albania (SGAL) tek OTP Bank. Mbyllja e këtij transaksioni pritet të ndodhë në muajt e ardhshëm, subjekt i miratimeve nga autoritetet bankare dhe të konkurencës, dhe miratimit të palëve të tjera të lidhura. Me […]

Më shumë