OTP Bank

Sponsorizime

Ne qëndrojmë për marrëdhënie të mira ndërpersonale dhe për një mjedis të shëndetshëm dhe pozitiv, prandaj përpiqemi të ndihmojmë grupet dhe individët me vlera të ngjashme me tonat. Ne besojmë se me mbështetjen tonë mund të motivojmë dhe inkurajojmë punonjësit tanë, klientët, partnerët e biznesit, sportistët, artistët dhe këdo që e gjen veten përballë vendimeve të rëndësishme në jetë, sepse ne besojmë që Ti ke lindur për gjëra të mëdha !

2020 – Tirana Business University

Më shumë

2019 – Banka OTP Albania dhuron për nxënësit e shkollës Tirana International School

Më shumë

Edicioni i 3 –të i ZA FEST

Banka OTP Albania mbështet edicionin e 3-të të ZA Fest. Ashtu si edhe edicionet e mëparshme, artisti i mirënjohur Vlashent SATA, së bashku me artistët Elina DUNI dhe Arben BAJRAKTARAJ ju rikthyen këtij eventi midis Bjeshkëve, të ftuar edhe artistë të tjerë të huaj për të performuar artin e tyre unik! Per tri ditë Thethi […]

Më shumë

Dita kombëtare e Francës

Banka OTP Albania ka mbështetur ditën kombëtare të Francës. Ky event u zhvillua më dt. 14 korrik 2019 në Pallatin e Brigadave. Në këtë event pjesëmarrësit ishin të shumtë nga fusha si kultura, sporti, mediat, politika, etj.

Më shumë

I Love Tropoja

Gjatë vitit 2019 Banka OTP Albania zgjodhi të bëjë nje hap konkret në mbështetjen e artit dhe kulturës në vend duke financuar projektin filmik « I Love Tropoja ». Filmi vjen si një prodhim i moderatorit të njohur shqiptar Ermal Mamaqi i cili disa vite më parë korri sukses të madh me filmin « 2 […]

Më shumë

Konkurs « Eseja më e mirë »

Banka OTP Albania shpreh një kujdes të veçante ndaj brezit te ri, prandaj edhe këtë herë nuk ka munguar mbështetja për ta. Gjatë muajit Dhjetor 2019 Fakulteti Ekonomik Shkodër shpalli konkursin “Eseja më e mirë” ku pjesëmarrës ishin studentët e këtij fakulteti.

Më shumë

This site is registered on wpml.org as a development site.