OTP Bank

Pyetësori

I nderuar klient,

Mendimi dhe rekomandimet tuaja janë shumë të rëndësishme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit ndaj klientit.

Nëse ke nevojë për më shumë informacion mbi produktin, shërbimin ose dëshiron të lësh një koment, të lutem përdor formularin e mëposhtëm.

Ne do të jemi të lumtur t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

Për të monitoruar cilësinë e shërbimit në degët tona dhe për të përmirësuar më tej shërbimet tona, ne krijojmë sondazhe të rregullta në mënyrë që të mund të mbledhim dhe analizojmë reagimet e klientëve dhe të kuptojmë nevojat dhe shqetësimet tuaja. Kanalet nga ku marrim ankesa janë:

  • Mediat sociale

  • Me telefon përmes qendrave tona të kontaktit

  • Përmes mesazhit SMS me një lidhje në platformën tonë për reagimet e klientëve

  • Nëpërmjet faqes sonë të internetit dhe aplikacioneve dixhitale

  • Përmes intervistave individuale

  • Përmes fokus grupeve

  • E-mail apo postë

Banka OTP Albania kryen kërkime në formën e një “Klienti Sekret” për të monitoruar cilësinë e shërbimit tonë ndaj klientit në degët e bankës dhe kanalet e tjera.

Ne gjithashtu kryejmë kërkime midis stafit tonë, në mënyrë që të sigurohemi që personeli ynë është plotësisht i gatshëm për të përmbushur pritshmëritë e larta të klientëve tanë.

Kjo nuk është një formë për të paraqitur ankesa. Nëse dëshironi të raportoni një problem, ju lutemi plotësoni dhe dorëzoni formularin e ankesave në mënyrë që ne t'ju përgjigjemi në kohën e duhur.

Dega e vizituar e Bankës OTP Albania

Pyetësor

Ju lutem na tregoni se cilat produkte të OTP Bank Albania përdorni

(mund të zgjidhni më shumë se një produkt):
This site is registered on wpml.org as a development site.