OTP Bank

Shijo çdo moment me Mastercard

Bëj të paktën 12 ose më shumë blerje me shumën kumulative minimale prej 40,000 Lekë me kartën tënde Mastercard.

Çdo muaj deri në fund të gushtit, 2,000 mbajtësve të parë të kartave Mastercard të cilët plotësojnë kriteret më lart, do ju kthehen 2,500 Lekë në llogari.

Fushata promocionale do të zhvillohet në 2 periudha:

Periudha e parë – nga 01/07/2024 deri më 31/07/2024;

Periudha e dytë – nga 01/08/2024 deri më 31/08/2024.

 

Paguaj dhe merr shpërblime me kartën Mastercard.

Kliko këtu për të lexuar rregulloren.