OTP Bank

Mastercard

Përjeto çdo moment në maksimum.

Bëj të paktën 10 ose më shumë blerje me shumën kumulative minimale prej 30.000 LEK me kartën tënde Mastercard. Çdo muaj deri në fund të shtatorit, 3.000 mbajtësve të parë të kartave të cilët plotësojnë kriterin më lart, do ju kthehen 1.000 LEK ne llogari.

Fushata promocionale zhvillohet përgjatë 3 periudhave si në vijim:

Periudha e parë – nga 01/07/2023 deri më 31/07/2023, duke i përfshirë të dy datat.

Periudha e dytë – nga 01/08/2023 deri më 31/08/2023, duke i përfshirë të dy datat.

Periudha e tretë – nga 01/09/2023 deri më 30/09/2023, duke i përfshirë të dy datat.

Paguaj me kartën Mastercard dhe fito më shumë.

Kliko këtu për të lexuar rregulloren.