OTP Bank

Fito një biletë në Kampionatin Europian

Fito një biletë në Kampionatin Europian

  • Paguaj me të gjitha kartat OTP në POS e OTP tek të gjithë tregtarët dhe përfito falas biletën e Europianit ditën kur luan Kombëtarja.
  • Oferta zgjat prej datës 1 Prill – 1 Qershor.

Për t’u patur në konsideratë për këtë fushatë

  • Fituesi përzgjidhet në bazë të volumit dhe transaksioneve më të larta.
  • Fituesi përfiton biletën e stadiumit, fluturimin vajtje – ardhje në destinancion, akomodimin në hotel dhe mëngjesin.

Vendi i parë: Itali – Shqipëri; dt. 15.06.2024

Vendi i dytë: Spanjë – Shqipëri; dt. 24.06.2024

Vendi i tretë: Kroaci – Shqipëri; dt. 19.06.2024