OTP Bank

Kredi express

  Po! Tani mund të aplikosh për kredi vetëm me një klikim.

  Erdhi koha për të realizuar planin tënd.

  Plotëso të dhënat e tua më poshtë në mënyrë që kolegët tanë të mund të të telefonojnë dhe të rezervosh takimin tënd në një nga degët tona.

       

  Llogaritësi i kredisë

  Zgjidh opsionin e financimit:
  Shuma e kredisë
  -
  Kësti mujor
  -
  Vlera totale për tu paguar
  -

  Llogaritësi i kredisë është vetëm për qëllime informative dhe nuk mund të përdoret për qëllime të tjera. Llogaritja e normës efektive të interesit në këtë kalkulator të kredisë përfshin kostot e kambialit dhe kërkesën në Regjistrin e Kredive, si dhe shumën e tarifës së miratimit të kredisë.


  Formulari i aplikimit për kredi

  This site is registered on wpml.org as a development site.