OTP Bank

Kredi Express 2

  Po! Tani mund të aplikosh për kredi vetëm me një klikim. Erdhi koha për të realizuar planin tënd.
  Plotëso të dhënat e tua më poshtë në mënyrë që kolegët tanë të mund të të telefonojnë dhe të rezervosh takimin tënd në një nga degët tona.      

  Zgjidh opsionin e financimit:
  Kësti Mujor - periudha e parë
  -
  Kësti Mujor - periudha e mbetur
  -
  Shuma e kredisë
  -
  Shuma për t'u paguar
  -
  Afati
  -
  Norma fikse e interesit - periudha e parë
  %
  Norma variabël e interesit - periudha e mbetur
  %

  Formulari i aplikimit për kredi