OTP Bank

Karta e Kreditit Visa

    Me 0% komision brenda dhe jashtë vendit, gjithçka e mundur me Kartën tonë Visa. Plotëso të dhënat e tua më poshtë në mënyrë që kolegët tanë të mund të të telefonojnë dhe të rezervosh takimin tënd në një nga degët tona.

    Formulari i aplikimit për Kartë Krediti