OTP Bank

Depozita 18 Mujore

  Për këdo që s’do të presë.

  Llogaritësi i kredisë

  Zgjidh opsionin e financimit:
  Shuma e kredisë
  -
  Kësti mujor
  -
  Vlera totale për tu paguar
  -

  Llogaritësi i kredisë është vetëm për qëllime informative dhe nuk mund të përdoret për qëllime të tjera. Llogaritja e normës efektive të interesit në këtë kalkulator të kredisë përfshin kostot e kambialit dhe kërkesën në Regjistrin e Kredive, si dhe shumën e tarifës së miratimit të kredisë.


  Formulari i aplikimit për kredi