2

OTP - Rrjeti i suksesshëm bankar tashmë edhe në Shqipëri

OTP, një ndër ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve financiare të pavarura në Europën Qëndrore dhe Lindore tashmë është pjesë e tregut shqiptar.