OTP Bank

Karta e Biznesit

Përfitimet nga Karta e Biznesit

 • Aksesoni (ju dhe/ose stafi i caktuar prej jush) fondet në llogarinë tuaj të biznesit në çdo moment
 • Tërheqje CASH nga llogaria juaj në të gjitha ATM-të nëpër botë
 • Pagesa dhe blerje për llogari të biznesit tuaj në të gjitha pikat e shitjes POS në botë
 • Blerje në Internet për llogari të biznesit tuaj/li>
 • Informacion për gjendjen e llogarisë në të gjitha ATM-të e OTP Bank
 • Mundësi tërheqje në ATM brenda dhe jashtë Shqipërisë:
  • Limit i tërheqjes – 150.000 Lek/ditë
  • Numri i pagesave – pa limit
 • Pagesa në POS brenda dhe jashtë Shqipërisë:
  • Limit i pagesave – 450.000 Lek/ditë
  • Numri i pagesave – pa limit
 • Shërbimi Contactless: duke afruar kartën mbi terminalin POS, mund të paguani çdo produkt/shërbim që dëshironi.

Kushtet e përgjithshme

 • Karta është e vlefshme për një periudhë 5 vjecare dhe rinovohet në mënyrë automatike.
 • Mundësi pajisje me disa karta të lidhura me llogarinë tuaj të biznesit, të cilat mund të përdoren nga i gjithë stafi juaj që ka të drejta në llogarinë e biznesit.
 • Limitet dhe të drejtat e përdorimit për secilën kartë përcaktohen nga ju.

Siguria Online

 • Përdorimi i kartave është vazhdimisht në rritje, prandaj duhet të jemi vigjilent në përdorimin e tyre për blerje në internet.
 • Për këtë OTP Bank ka përgatitur një udhëzues me pikat kryesore që duhet të keni parasysh gjatë blerjeve me kartë në internet.
 • Udhëzuesin mund t’a gjeni duke klikuar këtu.

Shërbimi 3D Secure

Këtu mund të lexoni më shumë rreth shërbimit 3D Secure që do t'ju shërbejë për blerje online.

This site is registered on wpml.org as a development site.