OTP Bank

Si mund ta kryej një transaksion online duke përdorur Kodin njeperdorimesh (OTP)?

Kur përdorni kartën tuaj të kreditit/debitit për të kryer një blerje në një faqe interneti që ofron opsionin 3D Secure, në ekran do t’ju shfaqet një mesazh i cili ju kërkon të vendosni kodin OTP. Ky kod do t’ju dërgohet në kohë reale nëpërmjet një SMS në numrin tuaj të telefonit, të regjistruar në sistemin e Bankës OTP Albania. Ju duhet të vendosni kodin e dërguar me SMS në faqen që ju është shfaqur në ekran dhe të klikoni mbi butonin “Submit”.

This site is registered on wpml.org as a development site.