OTP Bank

Përse Banka OTP Albania e aplikon këtë masë shtesë sigurie ne blerjet online?

Qëllimi ynë është të krijojmë një balancë ndërmjet komoditetit të përdorimit të kartës për blerje në internet dhe sigurisë së saj. Për këtë qëllim kemi shtuar një nivel më të lartë sigurie në mënyrë që llogaria juaj bankare të jetë sa më e sigurt.

This site is registered on wpml.org as a development site.