OTP Bank

Çfarë ndodh nëse kodi OTP nuk është kërkuar prej meje?

Nëse ju merrni një kod OTP dhe as ju apo përdoruesi i kartës dytësore nuk jeni duke kryer një blerje në faqen e internetit dhe në shumën e përcaktuar në SMS që ju është dërguar, ju lutem kontaktoni menjëherë Qendrën e Shëbimit të Cilësisë në numrat 0800 48 48 , +355 (0)68 40 12121 ose +355 (0)69 40 12121.

This site is registered on wpml.org as a development site.