OTP Bank

Çfarë është kodi OTP?

Kodi OTP është një kod numerik, i vlefshëm dhe unik për çdo transaksion, gjatë blerjeve online. Ky kod do t’ju dërgohet në numrin tuaj të celularit të regjistruar në Bankën OTP Albania në momentin e hapjes së llogarisë. Kodi një përdorimësh skadon brenda 60 sekondash (1 minute).

This site is registered on wpml.org as a development site.