OTP Bank

A është e mundur të marr kodin ndërkohë që jam jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë?

Po, ne do t’ju dërgojmë kodin në numrin qe ju keni të regjistruar në sistemin e Bankës OTP Albania. Ndërkohë që ju ndodheni jashtë dhe jeni duke përdorur një operator të huaj, ju lutem sigurohuni që telefoni juaj është në gjendje të marrë SMS ndërkombëtare, në mënyrë që edhe ju të merrni kodin tuaj.

This site is registered on wpml.org as a development site.