OTP Bank

2015 – Koncerti i Evropёs

Më datë 8–9 maj, Societe Generale Albania nё bashkёpunim me Fondacionin “Culture Europe” organizoi Koncertin e Evropёs. Nё kёtё aktivitet morёn pjesё artistё tё mirёnjohur shqiptarё si; Soprano, Inva Mula, Mezzo-Soprano, Vikena Kamenica dhe Tenori, Klodjan Kaçani sё bashku me Bass Baritonin gjerman Thilo Dahlmann. Tё gjithё sё bashku ishin nёn drejtimin e Maestro Gerard Akoka dhe Z. Jacques Attali (vetёm me datё 8 Maj).