Toke per Zhvillim

Toke Are 9,990 m2 Porto Romano, Durres

Porto Romano, Durres

Vendodhja : Ndodhur prane depozitave te portit te Porto Romanos, Durres. E pershtatshme per ndertimin depozitave te Naftes dhe Gazit, si dhe per vepra te tjera madhore ne fushen e prodhimit te energjise.   Pershkrimi : Prona ka nje siperfaqe totale 9,990 m² prane rruges se brendshme “Shen Pjeter” qe lidh rrugen e porto romano […]

Toke Are 6,700 m² Goriçan Berat

Gorican, Berat

Vendodhja Prona ndodhet ne fshatin Gorican, ne Berat. rreth 4 km nga kryqezimi i rruges se Roskovecit. rreth 2 km nga rruga e asfaltuar e Ures Vajgurore.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe prej 6,700 m2. Toka eshte pjeserisht e mbjellur me rrenje ulliri. Nr. Pasurie 77/154; Zona Kadastrale 1806.

Toke Are 12,261 m2 Gjorm Lac

Fushe Gjorm, Lac

Vendodhja: Prona është një tokë arë me sip. 12,261 m2, i ndodhur në tokat e fshatit Gjorm të Kurbinit. Prona ndodhet në anën lindore të rrugës nacionale Fushë- Krujë – Shkodër (segmentit të përfunduar të superstradës), në largësi rreth 250 m larg saj dhe rreth 4.7 km në anën jug-perëndimore të qendrës së qytetit të […]

Toke Are 3,000 m2 Golem, Kavaje

Fshati Agonas, Golem Durres

Vendodhja: Prona, Toke Are, ndodhet në anën lindore të superstradës Durrës-Kavajë, rreth 650 m në vijë ajrore, në komunën e Golemit. Në anën lindore prona ka gjithashtu toka arë të lira dhe disa shtëpi 1-2 katëshe banimi, ndërsa në largësi rreth 1.5 km ndodhet rezervuari i fshatit Agonas. E parë nga lart, në zonën ku […]

Tokë Arë 2,500 m2 Lagje 6, Kavajë

Lagje 6, Kavajë

Prona ndodhet: • Në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin. • Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine. • Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.   Përshkrimi i Prones: • Prona e tipit, toke […]

Toke Are 11,125 m2 Kolonjë, Lushnje

Kolonjë, Lushnje

Sipërfaqja e Tokës: 11,125 m2  (Përbëhet nga dy parcela me sip. 7,125 m2 dhe 4,000 m2) Parcelat e tokës janë kufitare me njëra-tjetrën. Pronat janë të vendosura në një kodër të butë   Vendodhja : Në Kolonjë, Lushnje  500 m nga qendra e Kolonjës 15 km nga Lushnja 13 km nga Fieri Prona është shumë e përshtatshme për […]

Toke Are 26,864 m2 Fshati Dritas, Tirane

Dritas,Tirane

Sipërfaqja e Tokës: Siperfaqe totale e Tokes me 26,864 m2. Prona perbehet nga tre pacela te ndryshme me siperfaqe si vijon: Parcela Nr. 469/14   me Sip. 15,500 m2    Parcela Nr. 469/16   me Sip. 8,364 m2     Parcela Nr. 469/17   me Sip. 3,000 m2  Vendodhja : Në Fshatin Dritas, Kamëz Tirane rreth 2 km […]

Toke Are 10,990 m2 Gorre Kurbin (Laç)

Gorre, Lezhe

Vendodhja: Prona , Toke Are, eshte e vendosur ne fshatin Gorre, ne perendim te autostrades Fushkruje – Lac. Prona lidhet me autostraden nga nje rruge e shtruar me kalldrem me gjatesi 1.4 km.   Pershkrimi: Prona , Toke Are, ka konfiguracioni planimetrik të rregullt drejtkëndor me permasa 139 m x 79 m . Prona eshte […]

Ullishte 6,700 m2 Bilce, Berat

Fshati Bilce, Berat

Vendodhja Prona ndodhet  ne fshatin Bilce, ne Berat. Ullishtja nje distance prej 3 km nga rruga e asfaltuar e Bilces dhe rreth 6 km nga qendra e Qytetit.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe prej 6,700 m2. Ne toke jane mbjellur rrenje ulliri nefaze prodhimtarie. Pemet e ullirit kane nje moshe afersisht 35-40 vjeçare.

Toke Are 1,267 m2 Fang, Mirdite

Fang, Mirdite

Vendodhja: Prona, tokë arë, ndodhet në fshatin Fang, rrethi Mirditë dhe është e pozicionuar në anën jugore të qendrës së fshatit Fang në një largësi rreth 2.3 km, në anën lindore të lumit Fan si dhe të rrugës së Kombit “Durrës – Kukës – Morinë”. Prona është e pozicionuar në anën jug perëndimore të qytetit […]

Toke Are 9,000 m2 Kodhel, Lezhe

Fshati Kodhel, Lezhe

Vendodhja: Prona, Toke Are, me sipërfaqe 9,000 m2, pozicionuar në anën lindore të rrugës nacionale Lezhë – Shkodër, rreth 1.4 km larg saj në vijë ajrore, në zonën e tokave të fshatit Kodhel të Lezhës. Prona ka konfiguracioni planimetrik të rregullt drejtkëndor.   Pershkrimi: Në lindje të pronës ndodhen disa shtëpi banimi 1-2 katëshe të […]

Toke Are 1,000 m2 Cerkovine Vlore

Cerkovine Vlore

Vendodhja: Prona eshte Toke Are me nr.pas 202/44 me siperfaqe 1000 m2, me vendodhje ne fshatin Cerkovine, ne Vlore. Pozicionohet rreth 1.1 km ne perëndim te qendres se fshatit Cerkovine, ne nje zone me siperfaqe te konsiderueshme tokash bujqesore. Aksesi ne prone realizohet nepemjet rruges dytesore e cila shtrihet ne anen veriore te prones. Kjo […]

Translate »