Toke Are & Ullishte

Toke Are 6,700 m² Goriçan Berat

Gorican, Berat

Vendodhja Prona ndodhet ne fshatin Gorican, ne Berat. rreth 4 km nga kryqezimi i rruges se Roskovecit. rreth 2 km nga rruga e asfaltuar e Ures Vajgurore.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe prej 6,700 m2. Toka eshte pjeserisht e mbjellur me rrenje ulliri. Nr. Pasurie 77/154; Zona Kadastrale 1806.

Toke Are 1,976 m² Stan Karbunare, Lushnje

Stan-Karbunare, Lushnje

Vendodhja e Pronës: Kjo tokë ka sipërfaqe të regjistruar 1,976 m² dhe e cila ndodhet ne Stan Karbunare, te rrethit te Lushnjes. Prona  ndodhet ne nje largesi rreth 3.6 km (ne vije ajrore) nga rruga nacionalet Lushnje – Fier, si dhe 6.5 km nga qendra e Lushnjes. Prona karakterizohet nga nje forme e rregullt gjeometrike dhe ka trajten e […]

Tokë Arë 6,478 m2 Fshati Xeng, Divjakë

Vendodhja e Pronës: · Prona ndodhet në fshatin Xeng, në Divjakë · Ka një distancë prej 2.5 km nga qëndra e Divjakës. · Lidhet me rrugën kryesore nëpërmjet një rruge të pashtruar prej 250 m. Përshkrimi i Pronës: · Prona është e vendosur në një relive fushorë. · Zona e Xengut është e paisur me […]

Toke Are 1,267 m2 Fang, Mirdite

Fang, Mirdite

Detaje të Pronës: Prona është e vendosur pranë rrugës nacionale “Durrës-Kukës”, në zone e Fanit të rrethit Mirdite. Toka ka nje largesi per 70 m nga rruga kryesore dhe hyrja realizohet nepermjete nje rruge te pa-asfaltuar. Toka eshte shume e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te […]

Toke Are 3,000 m2 Sharre-Dushk, Kavaje

Kavaje

Vendodhja Prona ndodhet ne zonen e fshatit Sharre-Dushk, ne Kavaje. Ka akses direkt me rrugen qe shkon ne plazhi e Spilles. Eshte e vendour rreth 5 km lindje te Spilles.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe 3,000 m2.

Tokë Arë 1,140 m2 Vorë, Tiranë

Kodër Vorë, Tiranë

Komente: Prona Toke Are eshte e vendosur ne Vore ne zonen e “Grandit”. Prona ka nje forme jo te rregullte.Mund te perdoret per qellime bujqesore. Toka eshte e perbere nga tre parcela te ndryshme me siperfaqe totale 1,140 m2.

Tokë Arë 2,455 m2 Tapize, Kruje

Tapizë, Krujë

Detaje te Prones: Prona është e vendosur prane rruges qe lidh Kamzen me Fushkrujen, ne Tapizë. Ka nje distance prej 300 nga rruga kryesore. Toka ka formen e nje drejtekendeshi te rregullt me dimensione 15 m * 160 m. Gjate viteve te fundit kjo zone ka njohur nje zhvillim te madh urban ku jane ndertuar […]

Ullishte 6,700 m2 Bilce, Berat

Fshati Bilce, Berat

Detaje te Prones: Prona eshte e vendosur ne nje koder te bute ne fshatin Bilce te Beratit. Kjo zone eshte e mire njohure per prodhimtarine e larte te ullirit dhe vajit te ullirit. Toka ne te gjithe siperfaqen e saj eshte mbjellur me rreth 200 rrenje ulliri 30 vjecare, te cilat jane ne faze prodhimtarie […]

Toke Are 10,990 m2 Gorre Kurbin (Laç)

Gorre, Lezhe

Detaje te Prones: Prona eshte e vendosur ne fshatin Gorre, ne perendim te autostrades Fushkruje – Lac. Prona lidhet me autostraden nga nje rruge e shtruar me kalldrem me gjatesi 1.4 km. Ka forme te rregullt dhe me permasa 139 * 79 m . Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor.

Toke Are 9,000 m2 Kodhel, Lezhe

Fshati Kodhel, Lezhe

Detaje te Prones: Prona me sipërfaqe 9,000 m2, pozicionuar në anën lindore të rrugës nacionale Lezhë – Shkodër, rreth 1.4 km larg saj në vijë ajrore, në zonën e tokave të fshatit Kodhel të Lezhës. Prona ka konfiguracioni planimetrik të rregullt drejtkëndor. Në lindje të pronës ndodhen disa shtëpi banimi 1-2 katëshe të zonës. Sipërfaqja […]

Tokë Arë 500 m2 Karpen, Kavaje

Karpen, Kavaje

Vendodhja Prona eshte e vendosur ne fshatin Karpen, prane 1 km nga bregu i detit. Toka eshte e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te biznesit.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe 500 m2. Toka ka forme te rregullt.  

Toke Are 3,486 m2 Fan, Mirdite

Fan, Mirdite

Detaje të Pronës: Prona është e vendosur pranë rrugës nacionale “Durrës-Kukës”, në zone e Fanit të rrethit Mirdite. Toka ka nje largesi per 70 m nga rruga kryesore dhe hyrja realizohet nepermjete nje rruge te pa-asfaltuar. Toka eshte shume e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te […]

Toke Are 3,000 m2 Golem, Kavaje

Fshati Agonas, Golem Durres

Detaje te Prones: Prona ndodhet ne territorin e fshatit Agonas, Komuna Golem, ne Durres. Toka ka ne siperfaqe prej 3,000 m2 dhe eshte e vendosur ne nje koder te bute. Eshte e pershtatshme per aktivitete bujqesore dhe blektorale. Zona ne te cilen ndodhet prona ka njohur vitet e fundit nje zhvillim te madh pasi jane […]

Toke Are 2,281 m2 Dobrac, Shkoder

Dobrac, Shkoder

Vendodhja: Prona ndodhet ne fshatin Dobraç, ne territorin e Bashkise Shkoder. 1.1 k nga rruga kryesore Shkoder – Koplik 100 m nga rruga dytesore, qe lidhet direkt me rrugen Shkoder – Koplik.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe 2,281 m2. Dimensione (190 m gjatesi x 12 m gjeresi)

Toke Are 26,864 m2 Fshati Dritas, Tirane

Dritas,Tirane

Sipërfaqja e Tokës: Siperfaqe totale e Tokes me 26,864 m2. Prona perbehet nga tre pacela te ndryshme. Planimetri Shpjeguese.   Vendodhja : Në Fshatin Dritas, Kamëz Tirane rreth 2 km nga rruga nacionale Tirane Fushkruje   Çmimet e Shitjes : Parcela Nr. 469/14   me Sip. 15,500 m2   Cmimi Shitje 60,760 EUR Parcela Nr. 469/16   me […]

Tokë Arë 4,580 m2 Rrakull, Kavaje

Fshati Rrakull, Kavajë

Vendodhja e Pronës: Prona është e pozicionuar rreth 3 km në perëndim të qytetit të Kavajës. Ka një distancë prej 1.4 km nga qëndra e fshatit Rrakull. Prona ndodhet në zonën bujqësore të fshatit dhe ka akses me rrugën dytësore. Në anën lindore të pronës, në një distancë prej 1.8 km kalon rruga nacionale Durrës […]

Tokë Arë 2,500 m2 Lagje 6, Kavajë

Lagje 6, Kavajë

Prona ndodhet: • Në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin. • Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine. • Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.   Përshkrimi i Prones: • Prona e tipit, toke […]

Toke Are 11,125 m2 Kolonjë, Lushnje

Kolonjë, Lushnje

Sipërfaqja e Tokës: 11,125 m2  (Përbëhet nga dy parcela me sip. 7,125 m2 dhe 4,000 m2) Parcelat e tokës janë kufitare me njëra-tjetrën. Pronat janë të vendosura në një kodër të butë   Vendodhja : Në Kolonjë, Lushnje  500 m nga qendra e Kolonjës 15 km nga Lushnja 13 km nga Fieri Prona është shumë e përshtatshme për […]

Translate »