Prona Premium

Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder

Vendodhja: Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”. Ndertesa ku ndodhet Prona eshte e vendosur ne kryqezim te tre rrugeve: ‘Hasan Riza Pasha’, “Vaso Kadia” dhe “Nuri Bushati”, buze kesaj te fundit, ne anen verilindore te saj. Zona ku ndodhet […]

3 Njesi Biznesi 287 m² Elbasan

Elbasan

Vendodhja: Pronat, 3 njesi sherbimi, jane te pozicionuara ne kati perdhe te nje pallati 9-te katesh, ne rrugen “Qemal Stafa” ne Elbasan. Pallati ne te cilen ndodhen 3 njesite eshte e ndodhet ne qender te qytetit te Elbasanit, me nje distance prej 300 metra nga sheshi kryesor i qytetit. Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet […]

Truall 800 m2 & Ndertese 700 m2, Kruje

Kruje

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit. Ajo është e vendosur ne anen lindore te rruges kryesore te zones, me komunikim te drejtperdrejte me te, me shtrirje perballe kryqezimit te rruges kryesore me rrugen “Gavril Dara”. Zona perreth prones është zonë […]

Truall 1,730 m² & Ndertese 275 m² Vrisera, Gjirokaster

Vrisera, Gjirokaster

Vendodhja:  Pasuria është Truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 3833, në Vrisera, Gjirokaster. Kjo pronë ndodhet rreth rreth 27km në juglindje të qendrës së qytetit të Gjirokastrës dhe rreth 1.3km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”. Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor […]

Truall 17,675 m² & Ndertese 3,990 m² Levan Fier

Levan, Fier

Vendodhja:  Pasuria është Truall me sipërfaqe 17,675 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 3,990 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 2436, në njësinë administrative Levan, rrethi Fier. Kjo pronë ndodhet rreth 1.1 km në distancë ajrore në veriperëndim të qendrës së Levanit, rreth 3.5 km në verilindjetë shtratit të Lumit Vjosa dhe rreth 8.2 km […]

Truall 3,019 m2 + Ndërtesë 1,290 m2 Korce

Korce

Vendodhja: Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes. Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-Korce Ka nje distance prej3.5 km nga qendra e qyteti te Korces. Zona ka infrastrukture te permiresuar, me rruge te asfatuara, trotuar, ndriçim.   Pershkrimi: Pronat jane te organizuar ne dy certifikata pronesie si […]

Toke Are 23,000 m² Rinia / Porto Romano, Durres

Porto Romano Durres

Vendodhja : Ndodhur prane depozitave te portit te Porto Romanos, Durres E pershtatshme per ndertimin depozitave te Naftes dhe Gazit, si dhe per vepra te tjera madhore ne fushen e prodhimit te energjise.   Pershkrimi : Prona ka nje siperfaqe totale 23,000 m² perbere nga dy toka me siperfaqe 9,000 m² + 14,000 m². Prona ndodhet […]

Translate »