Njesi biznesi

Njesi 106 m², kati -1, Lagje “Skender Libohova”, Lushnje

Lushnje

Vendodhja: Prona eshte e pozicionuara ne kati -1 te nje pallati 6-te katesh, ne Lagjen “Skender Libohova”, ne Lushnje. Godina ne te cilen pozicionohet prona ndodhet prane qendres se qytetit te Lushnjes, me nje distance prej 300 metra nga bulevardi kryesor. Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila […]

3 Njesi Biznesi 287 m² Elbasan

Elbasan

Vendodhja: Pronat, 3 njesi sherbimi, jane te pozicionuara ne kati perdhe te nje pallati 9-te katesh, ne rrugen “Qemal Stafa” ne Elbasan. Pallati ne te cilen ndodhen 3 njesite eshte e ndodhet ne qender te qytetit te Elbasanit, me nje distance prej 300 metra nga sheshi kryesor i qytetit. Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet […]

3 Njesi Biznesi 145 m² Plazh N.13/ Durres

Plazh, Durres

Vendodhja: Pronat ndodhen ne rrugen e Plazhit, me nje distance rreth 7.5 km ne juglindje te qendres se qytetit (Bashkise Durresit). Ajo pozicionohet ne brezin e dyte te ndertimeve, buze rruges dytesore te plazhit ne anen perendimore te saj, ne nje distance rreth 100 m nga bregu. Zona perreth pronave eshte nje zone e zhvilluar […]

Truall 3,019 m2 + Ndërtesë 1,290 m2 Korce

Korce

Vendodhja: Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes. Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-Korce Ka nje distance prej3.5 km nga qendra e qyteti te Korces. Zona ka infrastrukture te permiresuar, me rruge te asfatuara, trotuar, ndriçim.   Pershkrimi: Pronat jane te organizuar ne dy certifikata pronesie si […]

Njesi 107.8 m2 Kruje (Kati I Dyte)

Krujes

Vendodhja Prona eshte e vendosur 600 m nga Qendra e Qytetit te Krujes. Njesia eshte e vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese 4-kateshe. Eshte e pershtatshme per zyra.   Pershkrimi: Prona ka nje siperfaqe 107.8 m2. Njesia eshte e shtuar me pllake, ka nje tualet dhe ka fasade xhami.  

Translate »