Truall 3,019 m2 + Ndërtesë 1,290 m2 Korce

Vendodhja:

 • Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes.
  • Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-Korce
  • Ka nje distance prej3.5 km nga qendra e qyteti te Korces.
 • Zona ka infrastrukture te permiresuar, me rruge te asfatuara, trotuar, ndriçim.

 

Pershkrimi:

 • Pronat jane te organizuar ne dy certifikata pronesie si meposhte:
  • Truall 1,587 m2 + Ndërtese 468 m2 Lumalas Korçe – Nr.Pasurise 126/44
  • Truall 1,432 m2 + Ndërtese 821.5 m2 Biranje Korce – Nr.Pasurise 118/13
 • Ne prone ndodhet edhe nje ndertese dy kateshe qe ka sherbyer me pare si zyra.
 • E pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e OTP Bank.

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e PronesLocation Info
Translate »