Truall 1,730 m² & Ndertese 275 m² Vrisera, Gjirokaster

Vendodhja: 

 • Pasuria është Truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m².
 • Ndodhet në Zonën Kadastrale 3833, në Vrisera, Gjirokaster.
 • Kjo pronë ndodhet rreth rreth 27km në juglindje të qendrës së qytetit të Gjirokastrës dhe rreth 1.3km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”.
 • Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi.

 

Pershkrimi:

 • Prona është Truall & Ndërtesë dhe ne te shkuaren  ka funksionuar si Ambjent tregtimi dhe magazinim te materjaleve dhe pajisjeve hidrosanitare.
 • Trualli me sipërfaqe të regjistruar prej 1,730 m² ka formë drejtkëndore, të rregullt dhe shtrihet në një zonë fushore.
 • Mbi këtë sipërfaqe eshte ndertuar nje godine nje kateshe me siperfaqe ndërtimore prej 275 m².
 • Ndertesa eshte ndertuar ne vitin 2004 dhe Sipërfaqja e lirë e truallit
  është  shesh funksional për ndërtesën dhe e gjithe kjo sipërfaqe është e shtruar me shtresë
  betoni me rrjete.
 • Prona eshte e rrethuar dhe eshte shume e pershtatshme per zhvillimin e aktiviteteve te ndryshme biznesi qe kerkojne kapacitete  magazinimi.

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e Prones  Location Info
  Translate »