Toke Are 9,990 m2 Porto Romano, Durres

Vendodhja :

  • Ndodhur prane depozitave te portit te Porto Romanos, Durres.
  • E pershtatshme per ndertimin depozitave te Naftes dhe Gazit, si dhe per vepra te tjera madhore ne fushen e prodhimit te energjise.

 

Pershkrimi :

  • Prona ka nje siperfaqe totale 9,990 m² prane rruges se brendshme “Shen Pjeter” qe lidh rrugen e porto romano me rrugen per ne Sektor Rinia.
  • Toka ka dimensione te rregullta ne forme drejtkendore me gjatesi 175 m dhe me gjeresi 57 m.
  • Ne baze te masteplanit te miratuar nga K.RR.T.SH percaktohet qe te gjitha veprimtarite ne lidhje me Naften, Gazit dhe te nenprodukteve te tyre do te perqendrohen ne kete zone.

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Danjel Cara  Ι  Real Estate Manager  Ι  Mob. 0689038955  Ι  Email: danjel.cara@otpbank.al

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e Prones    Location Info
    Translate »