Shitet, Honda Accord – AA 837 AK

Banka OTP Albania ofron per shitje ne Ankand makinen HONDA Accord, me Targe AA 837 AK, Viti 2008, Motorr 2.4 Benzine+Gaz, me kambio automatike, me 160,000 KM me cmimin fillestar 5,000 EUR.

Jane te ftuar te gjithe te interesuarit per te derguar ofertat e tyre financiare me zarf te mbyllur  prane Zyre se Protokollit ne adresen : Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 9, Tirane.

Gjithashtu oferta financiare mund te dergohet prane adrese elektronike si meposhte:

prona.al@otpbank.al

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e OTP Bank.

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e PronesTranslate »