Njesi 107.8 m2 Kruje (Kati 2)

Vendodhja

  • Prona eshte e vendosur 600 m nga Qendra e Qytetit te Krujes.
  • Njesia eshte e vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese 4-kateshe.
  • Eshte e pershtatshme per zyra por edhe mund te perdoret edhe per ambjent banimi.

 

Pershkrimi:

  • Prona ka nje siperfaqe 107.8 m2.
  • Njesia eshte e shtuar me pllake, ka nje tualet dhe ka fasade xhami.
  • Ambjenti mund te transformohet lehtesisht ne apartament.

 

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Danjel Cara  Ι  Real Estate Manager  Ι  Mob. 0689038955  Ι  Email: danjel.cara@otpbank.al

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e Prones    Location Info
    Translate »