Njesi 106 m², kati -1, Lagje “Skender Libohova”, Lushnje

Vendodhja:

  • Prona eshte e pozicionuara ne kati -1 te nje pallati 6-te katesh, ne Lagjen “Skender Libohova”, ne Lushnje.
  • Godina ne te cilen pozicionohet prona ndodhet prane qendres se qytetit te Lushnjes, me nje distance prej 300 metra nga bulevardi kryesor.
  • Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit.

 

Pershkrimi:

  • Prona ka nje siperfaqe totale prej 106 m² dhe ka strukture te rregullte.
  • Ambjenti ka funksionuar me pare si Bar-Kafe.
  • Eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Manaxheri per Shitjen e Aseteve është personi përgjegjës për kërkimin dhe negocimet e para me ata blerës të mundshëm që janë të interesuar për pronat e OTP Bank.

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e Prones







    Location Info
    Translate »