Toke Are 3,000 m2 Golem, Kavaje

Vendodhja:

  • Prona, Toke Are, ndodhet në anën lindore të superstradës Durrës-Kavajë, rreth 650 m në vijë ajrore, në komunën e Golemit.
  • Në anën lindore prona ka gjithashtu toka arë të lira dhe disa shtëpi 1-2 katëshe banimi, ndërsa në largësi rreth 1.5 km ndodhet rezervuari i fshatit Agonas.
  • E parë nga lart, në zonën ku ndodhet prona vihen re toka are dhe ndërtesa individuale banim.

 

Pershkrimi:

  • Prona, Toke Are, ka ne siperfaqe prej 3,000 m2 dhe eshte e vendosur ne nje koder te bute.
  • Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor por edhe per ndertimin e objekteve rezidencial.

 

Informacioni agjentit

+355689038955

+35544538327

prona.al@otpbank.al

Danjel Cara  Ι  Real Estate Manager  Ι  Mob. 0689038955  Ι  Email: danjel.cara@otpbank.al

Formulari i Ofertes Financiare per Blerjen e Prones    Location Info
    Translate »